Prevážali kradnutý Mercedes. Vo vchode bytovky zapálili detský kočík. Ukradli maringotku.

03.04.2008 Celý región

Legalizácia príjmu z trestnej činnosti: Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie za spolupáchateľstvo zločinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti 42 ročnému Srbovi a 46 ročnému Nemcovi.
Obvinení muži sa 1.4.2008 okolo 14:00 h pokúsili cez Slovensko – Ukrajinský hraničný prechod Ubľa previezť osobné auto Mercedes Benz CL-500. Pri preverovaní dokladov od vozidla zistili policajti, že toto vozidlo v hodnote cca 3 mil. Sk bolo 13.1.2008 odcudzené vo Švajčiarsku. Auto malo nemecké evidenčné čísla s vymenenými štítkami s VIN číslom, vodič mal falošnú plnú moc k autu a taktiež aj falšované osvedčenia o evidencii vozidla. Policajti oboch obvinených zadržali, umiestnili do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľom bude spracovaný podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby.

Vo vchode bytovky zapálili detský kočík:
Na Ulici Mirka Nešpora v Prešove horel včera v jednom z bytovkových vchodov detský kočík.
Doposiaľ neznámy páchateľ v čase okolo 17:00 h zapálil detský kočík, ktorý bol odstavený za plastovými dverami vchodu. Plamene z horiaceho kočíka poškodili plastovú zárubňu dverí, dverné krídlo a senzorovú skrinku schodiskového svietidla. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 60 000, -Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Ukradli maringotku:
Policajti z Turan nad Ondavou vyšetrujú krádež maringotky a betónových kociek, ktorú včera oznámil 34 ročný muž z Ruskej Poruby.
Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol v noci z utorka na stredu z brehu vodnej nádrže Domaša, časti Petejovce, obytnú maringotku kompletne vybavenú nábytkom a kuchynskou linkou a tiež aj 15 ks betónových kociek. Poškodenému majiteľovi vznikla škoda vo výške 131 000, - Sk.
 

Vyberte región